Gyerekbemutatás – Révész Dávid Efraim – 2023.12.03.

Elérkezett újból az adventi időszak. 

Advent első vasárnapján Meláth testvér a Lukács 21: 34-től kezdődő igeversek alapján szólt a gyülekezethez: bár jelek lesznek, mégis váratlanul fog visszajönni Jézus. Vizsgáljuk meg magunkat, mi van a szívünkben? Szenvedély, világi élet? Az ítéletkor  már nincs lehetőség a megtérésre! Az élet gondja ne nyomja össze az életünket. Minden napnak megvan a maga baja! Legyünk éberek, imádkozzunk, szeressük egymást és bocsássunk meg egymásnak!

 
Az úrvacsorai alkalom különleges volt a november 12-én bemerítkezett testvéreink számára, hisz most először vettek, vehettek úrvacsorát a gyülekezettel. Isten áldja meg életüket, maradjanak hűségesek!
 
Az istentisztelet végén gyermekbemutatásra került sor. Révész Martin és Márti hozta el második gyermekét, Dávid Efraimot, hogy imádkozzanak érte.
Meláth testvér az Efraim és Manassé testvérpár életére szóló próféciát olvasta fel Mózes I. könyvéből. Ők az első békében élő testvérpár a bibliában. Imádkozzanak a szülők azért, hogy Emma és Dávid Efraim is békében éljenek egymással. 
Martin, Márti és lelkipásztorunk imádsága után Révész Lilla, majd a gyerekek  köszöntötték az immár 4 tagúra bővült családot.
Isten áldja, óvja őket, adjon Nekik békességet!
(írnok)