Gyerekbemutatás Farkas Blanka Julianna – 2023.05.21

A harmadik isteni ajándékot,  Farkas Blanka Júliannát is elhozták szülei, Farkas Jani és Adri, hogy a gyülekezet színe előtt kérje Isten áldását gyermekükre és adjon hálát születéséért.
Meláth testvér a 131. Zsoltárt alapján szólt: ez a zsoltár az alázatos ember imádsága. Lesznek olyan helyzetek, amikor csitítani kell majd a gyermeket, a gyermeki szívet. Ez Isten segítségével lehetséges. Bízzák  naponta gyermeküket Isten kezére! – szólt a szülők felé a felhívás.
A szülők és lelkipásztorunk imádkozott a gyermek felett, majd a gyülekezet nevében dr. Nógrádi Adrienn  és a gyermekek köszöntötték az apróságot és szüleit.

 Az igehirdetés János 14: 15-17 és 25-26 alapján szólt.Az utolsó vacsorán Jézus a Szentlélekről tanított. Jézus fogja elküldeni Őt, pártfogóul, vigasztalóul, bátorítóul, aki majd emlékeztet, tanít minket az igazságra. Aki megtért, csak az találkozhat Vele, sőt, Ő lakozást vesz az életünkben. Ő nem hagy el bennünket, bár mi megszomoríthatjuk. A Szentlélek aktivizálni akar minket a jóra. Engedjünk munkálkodni az életünkben!
(írnok)