Balázs Dorina bemerítési bizonyságtétele

Balázs Dorinának hívnak, turizmust tanulok.
Gyerekkorom óta jártam a gyülekezet által szervezett táborokba Mosolyhétre, angol táborba és ifitáborba. Egyre idősebb lettem és kezdtek egyre jobban megérinteni a tanítások és a dicsőítések, amik által Isten formálta a szívemet.
Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznem 2020 elején, de tudtam, hogy Isten mellettem van, megmutatta, hogy bűneimet le tudom elé tenni. Márciusban az egyik nap a biblia alkalmazásban feljött egy igeszakasz elém a (Jakab 1: 12) ” Boldog ember az, aki kísértés idején kitart, mert miután kiállta a próbát, elnyeri az élet koronáját amelyet az Úr ígért az őt szeretőknek”. Ekkor értettem meg és éreztem, hogy az ő szeretete nélkül hiányt érzek a szívemben.
2020-ban még többet kezdtem foglalkozni az igével és másoknak is elkezdtem beszélni Istenről: az osztálytársaimnak, barátaimnak.
Ugyanebben az évben elfogadtam Jézus Krisztust megváltómnak, és megvallottam neki bűneimet. 2021-ben elkezdtem törekvő órára járni, hogy még többet tudhassak meg Istenről és a bibliáról. Most idén 2022-ben pedig itt állhatok és bizonyságot tehetek a hitemről.

Balázs Dorina