Gyerekbemutatás – 2022.01.23 – Czerovszki Jonatán

Ma is örülhettünk a szülőkkel, rokonokkal együtt egy újabb kisgyermek születésének. Czerovszki Ede és Erzsi hozta el második gyermekét, Jonatánt, hogy imádkozzanak érte és a gyülekezet szeretetébe ajánlják.

Az istentisztelet elején, az imaóra és Lakati Zoltánné Babi néni bizonyságtétele után Meláth testvér a Lukács 6:20-23 alapján erősítette, bátorította a gyülekezetet. Senki nem szereti az üldözést, a bántást, de ma is tapasztalhatjuk ezt. Nagyon sok testvérünk lett tavaly is mártír, vetették őket börtönbe – a hitük miatt. Jézus felkészítette a tanítványait a gyűlöletre, üldöztetésre. Merjünk istenfélők lenni, vállaljuk fel, ha e miatt üldöznek minket! De csak az Ő nevéért való  üldöztetés esetére szól az áldásmondás! Ekkor kérhetjük Urunk erejét. Tegyünk jót és ne várjunk viszonzást sem. Krisztus győzött és nekünk is győzelmet ad!
A gyermekbemutatás alapigéje a 128. Zsoltárból volt. Isten áldása a gyermek, a gyermeknek pedig szüksége van apára és anyára is. A nővérnek is feladata van Jonatán életében. Az istenfélők házán áldás van. Legyen a szülők vágya gyermekeiket Isten útjára megtanítani!
A szülők és Meláth testvér kért áldást a gyermekre. Erzsi testvére, Tóth János köszöntötte a kibővült családot.
Isten áldjon Benneteket!
(Írnok)