Gyerekbemutatás – Sára Dorottya – 2022.01.09.

Egész évre szóló  bátorítás lehet az I. János 4:16-tól szóló ige mindannyiunk számára. János felszólít: őrizze meg a mindenkor keresztény embere a hitét, higgyen abban, hogy az Úr eljön! Mindig vannak (ma is) olyan emberi gonoszkodások, filozófiák, amiket a Sátán irányít, és azt akarják, hogy hátráljunk meg, pártoljunk el Urunktól. De Istenben nem csalódunk, Ő változatlan! Jézus követése nem könnyű, az harcot jelent. Végig küzdeni kell a célig. Az egyén döntése, hogy meghátráló, vagy hitében élő ember akar-e lenni. 

Brezovszkyné Marika és Szabó Árpád bizonyságtétele erősített ezen a vasárnap bennünket.
Örömünnep volt ez a nap a gyülekezetben, amikor Sára Sándor és Orsi hozta Isten és a gyülekezet elé második kislányát, Dorottyát, hogy imádkozzanak érte és a gyülekezet szeretetébe ajánlják őt is.

Meláth testvér bíztatása I.Mózes 1:27-28 alapján szólt: a gyermek nevelése áldás, de feladat is. Nem véletlenül helyezte Isten a gyermeket családba. Vigyázni kell rá, de tanulni is lehet a gyermektől. A szülők és lelkipásztorunk imádsága után a gyermekek és az édesanya testvére, Andi köszöntötte az új kis jövevényt. Isten áldja a kibővült családot!
(Írnok)