Május 30-án kinyit imaházunk!

Kedves Gyülekezet!

Nagy örömünkre eljött a lehetősége, hogy újra személyesen találkozzunk egymással és az Úrral, immár az imaházban. Régóta imádkozunk ezért, a hálánk is legyen hosszan tartó!

Május 30-ától vasárnaponként délelőtt 9 és 11 órakor tartunk istentiszteletet az imaházban, a csütörtök esti bibliatanulmányozás továbbra is Zoom-on történik.

Továbbra is fontos, hogy biztonságosak lehessenek a gyülekezeti alkalmak, hogy megtegyük, ami rajtunk áll az egészségünk védelmében. A belépésnél történő kézfertőtlenítés, a szájmaszk viselése, valamint a megfelelő távolság tartása továbbra is kötelező. Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a részletes egészségügyi tájékoztatást („Hogyan jöjjünk / Hogyan ne jöjjünk”), ezek betartását mindenkitől kérjük.

Annak érdekében, hogy az istentiszteleteken kellő távolságtartással lehessünk együtt, 100 fő vehet részt egy-egy alkalmon. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ami egyszerűen elvégezhető, itt a gyülekezet weboldalán: bal oldalon található a „Regisztráció istentiszteletre” rész.  Kattintsunk arra a sorra, amelyik alkalmon részt kívánunk venni. A regisztrációs űrlapon írjuk be a nevünket és e-mail címünket, majd a „Jelentkezem” gombra kattintva fejezzük be a regisztrációt. A megadott e-mail címre visszaigazoló levelet küld a rendszer.

Mind a gyülekezet tagjait, mind vendégeinket kérjük a regisztráció elvégzésére.

Fontos, hogy egyszerre csak egy személy nevét adjuk meg az űrlapon, azaz minden résztvevőt külön-külön kell regisztrálni. Több személy is regisztrálhat ugyanazon e-mail címmel.

Amennyiben mégsem tudunk részt venni az alkalmon, kérjük időben töröljük a jelentkezésünket a visszaigazoló levélben található regisztráció törlés linkre kattintva, így lehetőséget adunk másnak a személyes részvételre.

A regisztrációval kapcsolatos kérdés esetén hívható: Tóth Zoltán 06 20 8861364.

A találkozás örömével:

Tóth Zoltán
gyülekezetvezető