Lelkipásztori levél

Kedves Gyülekezet!
A karantén idején is “sejtjeiben” él a váci gyülekezet. Néhány napja Czerovszki Ede vezetésével alaposan “megtisztulhatott” az imaház külső homlokzata. Köszönjük fáradságotokat!
Brezovszky Marika hatékony közreműködésével, eljuttattuk a Jávorszky Ödön Kórház részére a sötétítő függönyöket. Most a Tüdőgondozó és az Újszülött Osztály kapott új és tetszetős sötétítőket. Mindkét osztályon nagy örömmel fogadták az adományt! A kórház dolgozóinak köszönetét is szeretnem tolmácsolni a gyülekezetnek!

A város szociálisan hátrányos helyzetű családjainak március-április és május hónapban tartós élelmiszercsomagokat juttatunk el.
Minden héten általában szerda és csütörtök délután készítjük el a vasárnapi istentisztelet felvételeit. Köszönet érte a technikusoknak. Külön köszönöm a bizonyságtételeket, zeneszámokat és a gyermekek szolgálatát. Egyben bátorítom a testvéreket, hogy ha van bizonyságtétel a szívükben, jelezzék az alkotóknak és egyeztetés után várjuk a felvételt.
Hálás vagyok azért a lehetőségért is, amit a Városi Kábeltévé Társaság biztosított gyülekezetünk részére. Minden szerdán este fél nyolctól, baptista istentisztelet címen átveszik tőlünk a vasárnapi igehirdetést. Többen jelezték, hogy a szomszédjaik is nézik ezeket a félórás adásokat. A városi televízió vezetője elmondta, hogy igény esetén, a fenti időpontban, a koronavírus elmúltával is műsorhelyet biztosítanak nekünk. Imádkozzunk ezekért az új lehetőségekért, és azért, hogy az Ige érintse meg a nézőket, hallgatókat. Minden nap imádkozzunk családjainkért, idős testvéreinkért, az újszülöttekért, megtérőkért és Isten áldásáért és vezetéséért.
Szeretettel: Meláth Attila lelkipásztor