2020. január 19 – február 26: imahét

Az év elején megint találkozhattak városunk különböző templomaiban a testvérek, hogy elmélyülhessenek a bibliai tanításokban, együtt imádkozhassanak. A megszokott rendben adtak helyet a felekezetek az alkalmaknak.

Vasárnap és hétfőn az Evangélikus templomban, az igehirdető Marton Zsolt váci megyéspüspök, ill Csuka Tamás református lelkipásztor, ny. tábori püspök volt.
Kedden a Regőczi kápolnában: igehirdető Meláth Attila baptista lelkipásztor. Szerdán a deákvári rk templomban, igehirdető Detre János evangélikus lelkész.
Csütörtökön és pénteken a baptista imaházban: igehirdető dr. Borsi Attila református lelkész és Rolik Róbert esperes, (deákvári templom).

Szombaton az Alsóvárosi református templomban, igehirdető dr. Csáki Tibor (felsővárosi plébánia), vasárnap a Felsőváros-Kisvác református templomban az igehirdető dr. Varga Lajos püspök volt.

Egymás hite által épülhettünk, örülhettünk egymás látásának, élvezhettük testvéreink, házigazdáink szeretetét, fejlődhettünk emberségben, annak gyakorlásában.
(Írnok)