Gyerekbemutatás: Cserepka Rebeka – 2022.10.16.

Az istentisztelet keretében bemutatkozott a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió abból az alkalomból, hogy Új Esély Központ nyílt városunkban. Vezetője a gyülekezet ima támogatását, segítségét kérte a Központ működéséhez. Elmondta céljaikat, kiket és miben tudnak segíteni: feladatuk az emberek lelki segítése, nehéz helyzetük enyhítése, mentális támogatásuk – mindezt úgy, hogy Isten szeretetét is bemutassák

Lelkipásztorunk a János 21:15-től kezdődő versek alapján szólt: Jézusnak rendezni valója volt Péterrel, mert tagadása ellenére nem mondott le róla. Munkába akarja állítani. Rólunk sem mond, mondott le, mi se tegyük ezt embertársainkkal. Szeretjük-e Jézust, mi van a szívünk legmélyén? Ha Ő van az 1. helyen, akkor üdvösségünk van. Akarjuk-e ezt?


Családi örömünneppel és hálával folytatódott az alkalom. Cserepka Balázs és Réka hozta el elsőszülött gyermekét, Rebekát Isten és a gyülekezet elé, hogy hálát adjon érte és kérje az életére Istenünk áldását.
Meláth testvér bátorító szavai a békességről szóltak:minden körülmény között a békesség Ura tud békességet adni. Ha a szülők Istenre néznek, akkor Rebeka jó nevelést fog kapni. A szülők és Meláth testvér imájában ehhez kérte Isten segítségét, a gyermekre áldását.
A gyermekek köszöntötték a kis családot, amihez mi is csatlakozunk!

(Írnok)