Kinek a kezei

“Egy kosárlabda az én kezeimben úgy 19 dollárt ér. Egy kosárlabda Michael Jordan kezeiben 33 milliót. Attól függ, hogy kinek a kezei.

Egy baseball az én kezeimben úgy 6 dolcsit ér. Egy baseball labda Mark Mc Guire kezeiben 19 milliót. Attól függ, hogy kinek a kezei.

Két hal és öt kenyér az én kezeimben néhány halas szendvics. Két hal és öt kenyér Jézus kezeiben ezreket lakat jól. Attól függ, hogy kinek a kezei.

Szögek az én kezeimben talán segítenek egy madáretetőt készíteni. Szögek Krisztus Jézus kezeiben az egész világnak megváltást szereznek. Attól függ, hogy kinek a kezei. 

Egy bot az én kezeimben egy vadállatot talán távol tart. Egy bot Mózes kezeiben kettéválasztja a tengert. Attól függ, hogy kinek a kezei.

Egy parittya az én kezeimben egy játék. Egy parittya Dávid kezeiben egy hatalmas fegyver. Attól függ, hogy kinek a kezei.

Most már láthatod, minden attól függ, hogy kinek a kezei.
Tehát tedd kérdéseidet, aggodalmaidat, félelmeidet, reményeidet, álmaidat, családodat és kapcsolataidat Isten kezeibe, mert minden attól függ, hogy kinek a kezeiben vannak.”

(forrás: internet)